Munkásszállók Budapest

staffhouse-torokbalint_23
Munkásszálló Törökbálint, Tó u.
3990 Ft /főegy éjszaka

Kényelmes szobák televízióval, ingyenes WifivelA Hotel az Alpine gyártól mindössze 5 km-re található, a Tesco, Auchan, Ikea, Jysk, Euronics, Kika, stb. hipermarketek ingyenes buszjárattal 10 perc alatt elérhetők.

 • Ingyen Wifi
 • Kiváló közlekedés
 • Automata mosógép
 • Hűtőszekrény
 • Saját fürdő
 • 2 ágyas szobák
Megnézem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Munkásszálló Ventura Hotel
3990 Ft /főegy éjszaka

Kényelmes, teljes felszereltségű szobák WIFI-vel.A hotel a főváros budai oldalán, csendes nyugodt környezetben található, ideális hely a munka utáni kikapcsolódásra, pihenésre.

 • Ingyen Wifi
 • Kiváló közlekedés
 • Automata mosógép
 • Hűtőszekrény
 • Saját fürdőszoba
 • 2-3-4 ágyas szobák
Megnézem

Olcsó munkásszállás Budapest XI. kerületében és Törökbálint területén

Kiadó munkásszállás Budapesten akad a város számos pontján, érdemes úgy választani, hogy az a leginkább kényelmes legyen. Kerülni, ami nehezen megközelíthető, vagy a munkavégzés helyétől túlságosan messze van. Emellett lehet egy munkásszállás Budapest olcsó kerületeiben, ha nem ajánl olyan szolgáltatásokat, amik számunkra többletköltséggel járnak. Ha például mosni szeretnénk, válasszunk olyan szállást, ahol ez a lehetőség eleve adott, ne kelljen külön mosodát keresnünk a környéken. Hasonló a helyzet az étkezéssel. Van, aki főzni szeretne, akkor konyhára lesz szüksége, ám ha erre nincs időnk, vagy nem szeretnénk, akkor egy hűtőszekrény is megteszi, ahol a napi ételt, tejet eltárolhatjuk, frissítőt behűthetjük.

Budapesti munkásszállók a kínálatunkban

Az általunk kínált munkásszállások Budapest közlekedési csomópontjaihoz közel fekszenek. Egyaránt könnyen megközelíthetőek, mind tömegközlekedéssel, mind autóval, és ehhez nem szükséges a város forgalmas belvárosán átvágnunk. A Ventura munkásszálló illetve a Ventura Hotel a főváros budai oldalán, csendes környezetben nyújtanak pihenést. Törökbálinti munkásszállónk az Alpine gyártól csupán 5 km-re található, emellett kiváló lehetőséget nyújt a bevásárló központok elérésére is. Amennyiben a választott munkásszálló Törökbálint, a Tesco, Auchan, Ikea, Jysk, Euronics és Kika hipermarketek akár az ingyenes buszjáratokat igénybe véve is pusztán tíz perc távolságra fekszenek.
Akiknek fontos, hogy a munkásszálló Pest megye területén helyezkedjen el, de nem feltétlenül szeretnének a forgalmas fővárosból ingázni, Törökbálinti munkásszállásunk ideális megoldást jelenthet. Az M1-es felhajtó közelségének hála ez a munkásszállás Pest megye számos részéhez ad gyors hozzáférést.
Minden munkásszálló Budapest területén 2-3 ágyas szobákkal várja a vendégeit, így szűk környezettel osztják meg egyedül a szobákat. A szobák televízióval, wifivel felszereltek, mely utóbbi benne foglaltatik az árban is. Mindhárom esetben a szolgáltatáshoz tartozik hűtőszekrény, illetve automata mosógép, így ez az olcsó munkásszállás Budapesten lehetővé teszi, hogy helyszínen tudjanak mosni, nem szükséges ehhez külön mosodát felkeresni. Egyes szállásainkon közös konyhahasználatra is lehetőség van.

Budapest munkásszálló kínálatunk előnyei

Munka szempontjából egy szállás Budapest szívében nem feltétlenül a legelőnyösebb. Így ha egy csendesebb, kevésbé forgalmas helyet keres, netán a munkásszállás pestmegye területén még előnyösebb, várjuk érdeklődését! Szállásainkon helyben megoldhatja a főzést, mosást, és mindemellett jó közlekedési adottságokkal rendelkeznek. Kínálatunk három lehetőségét bátran javasoljuk Önnek.
A munkásszállás árak Budapest területén belül is megoszlanak, bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését! Fővárosi foglalások esetén egy hét a minimális tartózkodás. Mindhárom munkásszállás Budapest olcsó ajánlatai közt is megállja a helyét, ám hosszabb foglalások vagy magasabb létszám esetén Törökbálinti szállásunkon további kedvezményeket adunk.