Rólunk

Jelenleg is több ezer elszállásolt dolgozóval, több mint 50 saját üzemeltetésű ingatlannal, piacvezető szerepet töltünk be a magyarországi munkaerő-elszállásolás területén.

2007-ben indítottuk útjára a szolgáltatásunkat a komáromi ipari park környezetében, 2008-ban pedig már a Nokia Komárom Kft stratégiai partnereként mintegy 1000 fős létszámot szállásoltunk.

2010-ben az újabb kapacitásnövekedés eredményeképp már 1650 fő nokiás dolgozónak biztosítottunk szállást Komárom környékén, 40 különböző ingatlanban.

Az ország más területein is szükség mutatkozott a szolgáltatásunkra, így 2011-ben a zalaegerszegi Flextronics gyár számára 350 munkavállalót szállásoltunk el.

A 2014-es évtől már a győri és mosonmagyaróvári ipari park tágabb környezetében is elérhető a szolgáltatásunk, 2015-től már Budapesten is jelen vagyunk, valamint 2016-tól az ország nyugati régiójában, szombathelyi és zalaegerszegi projekteket is kiszolgálunk. 2016. szeptemberében indítottuk el veszprémi, valamint tatabányai szállásainkat.

Az elmúlt években szállásoltattunk dolgozókat Magyarországon, Szlovákiában és Romániában, a teljesség igénye nélkül például az alábbi helyeken: Bábolna, Bag, Budakeszi, Budapest, Bukarest, Bük, Esztergom, Fertőd, Gyöngyös, Győr, Hurbanovo, Kapuvár, Kecskemét, Komárno, Komárom, Kőszeg, Lenti, Martonvásár, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Oroszlány, Oroszlány, Pápa, Patince, Pozsony, Szombathely, Tata, Tatabánya, Törökbálint, Veszprém, Zalaegerszeg.

staffhouse_logo-narancs
staffhouse-veszprem_14
staffhouse-veszprem_26
staffhouse-gyor-szabolcska_15

„A KIPIHENT, ELÉGEDETT DOLGOZÓ JOBBAN TELJESÍT.”